Onvergetelijk vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Cocktailworkshop op een vrijgezellenfeest? Leuk voor vrouwen en mannen!

Wil je iets origineels bedenken voor een vrijgezellenfeest? Een workshop cocktails maken is dan echt te leuk voor woorden! Lekker, classy en je steekt er nog wat van op ook. Van onze bartenders leer je van alles over mixtechnieken, barattributen en ultieme smaakcombinaties. En natuurlijk drinken jullie je zelfgemaakte cocktails samen op.

Shake Kings op je vrijgezellenparty

– professionele en representatieve bartender
– premium ingrediënten
– mooi glaswerk en accessoires
– voor vrouwen- en mannenfeesten

Wat kan je verwachten?

Onze cocktailworkshops voor vrijgezellenfeesten duren anderhalf uur. In die tijd maak je maar liefst 3 verschillende cocktails. Wij komen op tijd naar je huis of feestlocatie en zetten alles netjes klaar voor de deelnemers. Welke cocktails we gaan mixen, spreken we van tevoren af. Je kunt kiezen uit gouden klassiekers en nieuwe trends. En natuurlijk zijn alcoholvrije cocktails ook mogelijk.

Wat kost een cocktailworkshop op een vrijgezellenfeest?

Een cocktailworkshop is er al vanaf € 24,50 ex btw p.p. Dat is inclusief alles. En daarvoor krijg je enorm veel plezier! Reserveer alvast vrijblijvend de datum van het feest.

(Wist je dat? Bij Shake Kings kun je ook een cocktailbar huren voor je bruiloft! Super feestelijk en professioneel, met alles erop en eraan.)

Hulp nodig? Wij adviseren je graag!

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

get our latest news

Subscribe Our
Newsletter